Da li su Skin Booster-i dostigli vrhunac svoje slave?

Imajući u vidu da trendovi u estetskoj medicine sve više naginju ka prirodnom izgledu, uveliko nam se čini da Skin Booster-i preuzimaju primat.

Šta su Skin Booster-i?

Skin Booster-i su preparati sa visokom koncentracijom hijaluronske kiseline i njihova primarna uloga je da hidriraju kožu, daju joj svež, odmoran i mladolik izgled. Tretman kože Skin Boosterima naziva se biorevitalizacija.

Ono što ih razlikuje od preparata za mezoterapiju, koji takođe sadrže hijaluronsku kiselinu je njena dosta veća koncentracija u Skin Boosterima. Zato su rezultati Skin Booster-a u odnosu na mezoterapiju brži i jači. Pored hijaluronske kiseline u zavisnosti od preparata za biorevitalizaciju oni sadrže i neke dodatne supstance koje pojačavaju efekat samog preparata, pa tako imamo preparate koji dodatno imaju aminokiseline. Aminokiseline su sastavni deo proteina kolagena – koji je poznat kao eliksir mladosti i čije stvaranje pokušavamo da podstaknemo na svaki način kako bi koža zadržala čvrstinu i zategnut izgled.

Kada treba početi sa Skin Boosterima?

Nakon 25.godine života procenat kolagena opada za 1% svake naredne godine, koža postaje suvlja, a bore se postepeno pojavljuju i produbljuju. Ukoliko želimo da na dug vremenski period negujemo svoju kožu najbolje bi bilo početi što pre sa preventivnim tretmanima hidratacije. Na taj način sprečavamo da koža izgubi vlagu i da bore počnu da se stvaraju.

Kakav efekat nam daju Skin Boosteri?

Dubinski hidriraju kožu i tako sprečavaju njeno isušivanje, podstiču sintezu kolagena – koža postaje čvršća, usporava se stvaranje bora, pospešuju regeneraciju kože iznutra i daju koži gipkiji, prirodniji i podmlađeniji izgled.

Koje preparate koristimo za biorevitalitazaciju?

U našoj ordinaciji najčešće koristimo JALUPRO preparate. Jalupro Classic, Jalupro HMW, Jalupro Super Hydro i Jalupro Young Eye.

Koliko tretmana je potrebno da bismo videli efekat?

Najčešće se efekat vidi već posle prvog tretmana, ali za pun efekat potrebno je da se uradi serija od nekoliko tretmana. To, naravno, zavisi od tipa, stanja kože, kao i starosne dobi.

Za više informacija kontaktirajte nas da zakažete besplatne konsultacije.

Previous
Previous

ZUBNI KAMENAC – OSNOVA ZDRAVLJA ZUBA

Next
Next

Botoks – kralj svih tretmana